Οίδημα στον κόλπο

Οι περισσότερες από τις γυναίκες του κόσμου υποφέρουνδιάφορες γυναικολογικές παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος. Η φλεγμονώδης διαδικασία του κόλπου, που χαρακτηρίζεται κυρίως από το πρήξιμο του, είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει οποιαδήποτε γυναίκα. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το τι κολπική οίδημα, προκαλεί ασθένειες και τις μεθόδους θεραπείας της κολπικής οίδημα.

Εξετάστε το οίδημα του κόλπου - την αιτία της νόσου.

Το κολπικό οίδημα είναι η αιτία της βαρθολινίτιδας

Για μια ασθένεια όπως η βαρθολινίτιδα, η οποία είναιφλεγμονή του προστάτη αδένα εντός του κόλπου, η πιο χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση του οιδήματος, ερυθρότητα και οίδημα, στένωση συνάγοντας ροές, οπότε η έκκριση εκροή αδένα χειροτερεύει, που οδηγεί στην φλεγμονώδη διαδικασία. Ο λόγος για κολπική οίδημα είναι παθογόνο - στρεπτόκοκκοι, σταφυλόκοκκοι. Με αυτή τη νόσο, η θεραπεία πραγματοποιείται σε ιατρικό ίδρυμα με τη βοήθεια αναισθητικών και αντιβιοτικών.

Το κολπικό οίδημα είναι η αιτία της αιμορραγίας

Το πρήξιμο του κόλπου είναι πιο χαρακτηριστικό για αυτάασθένειες όπως η κακοήθεια. Αυτή η φλεγμονή της επιφάνειας του δέρματος των εξωτερικών γεννητικών οργάνων του κόλπου. Η αιτία της φλεγμονώδους διαδικασίας αυτής της ασθένειας μπορεί να είναι η εξής: αναιμία, τραύμα, μειωμένος μεταβολισμός, χρήση αντιβιοτικών.

Τα πρώτα συμπτώματα της νόσου είναι πρήξιμο καιερυθρότητα του κόλπου, φαγούρα και πόνο κατά την ούρηση. Σε περίπτωση θεραπείας του κολπικού οιδήματος, το δέρμα του κόλπου πρέπει να πλυθεί με ζεστή έγχυση χαμομηλιού ή με διάλυμα μαγγανίου.

Το κολπικό οίδημα είναι η αιτία της κολπίτιδας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οίδημα του κόλπου μπορεί να είναιπου προκαλείται από μια ασθένεια όπως η κολπίτιδα. Σε αυτή την περίπτωση οι μικροοργανισμοί εγκαθίστανται στον κόλπο, που προκαλούν την ερυθρότητα και το οίδημα του κόλπου. Ο λόγος για την εμφάνιση κολπικού οιδήματος μπορεί να είναι σε σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, ορμονικές διαταραχές, έλλειψη υγιεινής, διάφορες βλάβες στον κολπικό βλεννογόνο.

Οίδημα του κόλπου - θεραπεία

Για τη θεραπεία της κολπίτιδας με αντιβιοτικάεφαρμόζουν παρασκευάσματα γενικής ενίσχυσης και αντισηπτικής δράσης. Το πρήξιμο του κόλπου εμφανίζεται επίσης στην κολπίτιδα, την ειδική μορφή της, στην οποία είναι δυνατή η βλάβη στο σώμα σε περίπτωση σεξουαλικής επαφής. Ο κόλπος αρχίζει να πρήζεται και, όταν άγγιξε, εκπέμπει αίμα.

Για την πρόληψη των γυναικολογικών παθήσεων,κάθε γυναίκα δύο φορές το χρόνο θα πρέπει να εξεταστούν από γυναικολόγο, για να περάσει τις απαιτούμενες εξετάσεις, οι οποίες μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου σε εύθετο χρόνο και να εξασφαλίσει την έγκαιρη θεραπεία.

Σχετικό Λογισμικό