Εισπνοή με πρήξιμο του λαιμού

Λάρυγγα

Ο λάρυγγας είναι δομικά παρόμοιος με ένα μικρό, κλεψύδρα, που αποτελείται από ένα πολύπλοκο και πυκνό.

Στένωση του λάρυγγα

Αλλά η στένωση του λάρυγγα μπορεί να αναπτυχθεί αργά, εκδηλώνοντας σε ασήμαντη μορφή.

Δομή του λάρυγγα

Η κοιλότητα του λάρυγγα θυμίζει κάπως την κοπή κλεψύδρας, καθώς βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα.

Φλεγμονή του λάρυγγα

Η φλεγμονή του λάρυγγα εκδηλώνεται από πόνο, πονόλαιμο. Στα αρχικά στάδια.

Ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα TTG

Κατά την εμφάνιση οποιωνδήποτε καταγγελιών για την υγεία δεν θα είναι περιττό θα ελέγξει ένα θυρεοειδή.

Θυρεοειδής αδένας - συμπτώματα

Πριν αρχίσετε να μιλάτε για τα συμπτώματα, αξίζει να εξετάσετε το πώς είναι.

Κόμβοι του θυρεοειδούς αδένα

Τις περισσότερες φορές, η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα εκδηλώνεται ως ο σχηματισμός κόμβων στην περιοχή.

Θεραπεία του θυρεοειδούς αδένα

Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι το ιώδιο επηρεάζει την κανονική λειτουργία του θυρεοειδούς.

Η λαρυγγίτιδα είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία,επηρεάζοντας τη βλεννογόνο μεμβράνη του λάρυγγα. Αυτή η παθολογία αναπτύσσεται υπό την επίδραση διαφόρων παθογόνων παραγόντων, πιο συχνά ιών και βακτηριδίων. Προωθεί την ανάπτυξη του καπνίσματος της λαρυγγίτιδας, της υποθερμίας, της υπερβολικής φωνής (για παράδειγμα, τραγουδιστές και λέκτορες). Ανάλογα με την περιοχή της βλάβης διακρίνεται η χυμένη και περιορισμένη μορφή της νόσου, η λαρυγγίτιδα είναι οξεία και χρόνια φύση.

Στην κλινική εικόνα αυτής της ασθένειαςεφιστά την προσοχή στην παραβίαση της γενικής τους κατάστασης, ελαφρά άνοδο της θερμοκρασίας, μεταβολές στο αίμα (λευκοκυττάρωση, υψηλή ταχύτητα καθίζησης ερυθροκυττάρων), καθώς και ένα πονόλαιμο, δυσκολία στην αναπνοή λόγω οιδήματος και σπασμό του λάρυγγα, ξηρό βήχα, βραχνάδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωνή μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς. Με την κατάλληλη θεραπεία, η διάρκεια της νόσου λιγότερο από 10 ημέρες.

Εισπνοή με φλεγμονή του λάρυγγα, νεφελοποιητή

Σε αυτή την ασθένεια, διάφορεςμέθοδοι θεραπείας, οι οποίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή ξηρής θερμότητας στο πρόσθιο μέρος του λαιμού, συχνή έκπλυση του λαιμού με έγχυση χαμομηλιού, θεραπεία αντισηπτικών βλεννογόνων και χορήγηση εισπνοών με λαρυγγίτιδα. Η φαρμακολογική θεραπεία με το διορισμό αντιισταμινικών, αντιβιοτικών, αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και κορτικοστεροειδών χρησιμοποιείται για σοβαρές ασθένειες. Συνιστάται ο συνδυασμός της παραδοσιακής θεραπείας με τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας.

Πρέπει να ειπωθεί ότι συχνά η βάση της θεραπείας της λαρυγγίτιδαςκάνει την εισπνοή γιατί δείχνουν μια άμεση επίδραση στο βλεννογόνο του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό εισπνοή λαρυγγίτιδα γρήγορα και αποτελεσματικά να μειώσει τις φλεγμονώδεις αλλαγές στο λάρυγγα και να καταστρέψουν τα παθογόνα, η οποία επιταχύνει τη θεραπεία, μειώνει τη σοβαρότητα της φλεγμονής και τοπική αντίδραση.

Όταν εκτελείτε τη διαδικασία, ο ατμός θερμαίνεται βαθιάβλεννώδης μεμβράνη του λάρυγγα και ουσίες με θεραπευτικές ιδιότητες που αποτελούν μέρος των υγρών που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδικασία, εμφανίζουν αντιφλεγμονώδη, αντι-οίδημα και αντιμικροβιακή δράση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή αυτής της διαδικασίαςδιευκολύνει σημαντικά τη ροή της λαρυγγίτιδας, αλλά υπάρχουν αρκετές αντενδείξεις και δυσκολίες στη χρήση τους στη θεραπεία των βλαβών του λάρυγγα στα παιδιά. Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες η χορήγηση εισπνοών με λαρυγγίτιδα είναι αδύνατη λόγω της βαριάς γενικής κατάστασης του ασθενούς ή της παρουσίας ορισμένων χρόνιων ασθενειών του σώματος (τάση για αιμορραγία, καρδιακές βλάβες).

Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστεί το βέλτιστοη θερμοκρασία του ατμού και η υπερβολική θερμοκρασία είναι ικανή να προκαλέσει εγκαύματα της βλεννογόνου μεμβράνης. Επιπλέον, το παιδί είναι δύσκολο να εξαναγκαστεί 8 φορές την ημέρα για να αναπνέει ελεύθερα πάνω από το δοχείο, το οποίο περιέχει ένα ζεστό υγρό. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά στην θεραπεία των παιδιών χρησιμοποιούνται ειδικές εισπνευστήρες υπερήχων ή νεφελοποιητές, η αρχή της οποίας λειτουργεί διαφορετικά από τις παραδοσιακές συσκευές. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εισπνοής από ένα νεφελοποιητή είναι η απλότητα - αρκεί να στερεώσετε τη συσκευή πάνω από το κεφάλι του παιδιού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η θεραπευτική ουσία θα απελευθερωθεί από το σώμα της συσκευής με τη μορφή ενός μικρού νέφους και θα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα, πέφτοντας στην αναπνευστική οδό του μωρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την οξεία λαρυγγίτιδα,όταν αναπτύσσονται ψευδή δημητριακά ή σοβαρό αλλεργικό οίδημα του λάρυγγα, οι πόροι για τη διαδικασία αυτή θα πρέπει να συνταγογραφούνται από γιατρό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, περιέχουν αντιισταμινικά, αγγειοσυσταλτικά και βλεννολυτικά συστατικά και σε μερικές περιπτώσεις στην εμφάνιση σοβαρών καταστάσεων, η εισαγωγή αποτελεσματικών φαρμάκων με τη μορφή ενέσεων.

Στην απλή λαρυγγίτιδα, για παράδειγμα, εάν ο λάρυγγας φλεγμονώθηκε λόγω κρύου ή ιογενούς μόλυνσης, μπορείτε να εκτελέσετε οι ίδιοι τις εισπνοές.

Εισπνοή με λαρυγγίτιδα, που κατέχειmukoliticheskim αποτέλεσμα, στο σπίτι διεξάγονται με τη χρήση της σόδας, η οποία διαλύεται σε ζεστό νερό. Η σόδα ψησίματος αραιώνει τα πτύελα, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη απομάκρυνση από το αναπνευστικό σύστημα. Για να πραγματοποιήσουν αντιφλεγμονώδεις διαδικασίες, χρησιμοποιούν συχνότερα έγχυση χαμομηλιού και φασκόμηλου. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η έγχυση μπορεί επίσης να ληφθεί από το στόμα.

Για εισπνοή, μεγάληποσότητα φαρμακευτικών βοτάνων. Το πιο έντονο θεραπευτικό αποτέλεσμα με λαρυγγίτιδα εκδηλώνεται με γλυκάνισο, δυόσμο, μελισσό και θυμάρι, καθώς και φύλλα καραμελών, φράουλες, χλωροφύλλη, ευκάλυπτος και καλαμπόκι. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να παρασκευάζονται για τον εαυτό τους ή να χρησιμοποιούνται ως περίπλοκη συλλογή. Παρόλα αυτά, δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε περισσότερα από τρία βότανα για εισπνοή ταυτόχρονα και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αρκετά επικίνδυνο.

Διαδικασίες με τα ίδια τα αιθέρια έλαιαδεν είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί, είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο γιατρό της ENT. Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι εισπνοές έχουν ορισμένες αντενδείξεις. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συχνή ρινική αιμορραγία, σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς και με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια και καρδιαγγειακή παθολογία, καθώς και με δυσανεξία των αιθέριων ελαίων.

Οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για αναφορά. Μην αυτο-φαρμακοποιείτε. Κατά τα πρώτα σημάδια της νόσου, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Σχετικό Λογισμικό