Γενικοί κανόνες για τον ιστότοπο

Γενικοί κανόνες συμπεριφοράς στον τόπο:

Αρχικά, εκατοντάδες άνθρωποι επικοινωνούν στον ιστότοπο,διαφορετικές θρησκείες και απόψεις και είναι όλοι πλήρεις επισκέπτες του ιστότοπού μας, οπότε αν θέλουμε αυτή η κοινότητα ανθρώπων να λειτουργήσει και χρειαζόμαστε κανόνες. Σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτούς τους κανόνες, θα σας πάρει μόνο περίπου πέντε λεπτά, αλλά θα μας εξοικονομήσετε χρόνο και θα βοηθήσουμε να γίνει το site πιο ενδιαφέρον και οργανωμένο.

Αρχικά, πρέπει να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μαςτον εαυτό σας σε σχέση με όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου. Μην προσβάλλετε τους συμμετέχοντες, είναι πάντα περιττό. Εάν υπάρχουν παράπονα - επικοινωνήστε με τους διαχειριστές ή τους συντονιστές (χρησιμοποιήστε προσωπικά μηνύματα). Η προσβολή άλλων επισκεπτών θεωρείται μία από τις πιο σοβαρές παραβιάσεις και τιμωρείται σοβαρά από τη διοίκηση. Απαγορεύουμε αυστηρά τον ρατσισμό, τις θρησκευτικές και τις πολιτικές δηλώσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και για την επιθυμία να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο ευγενικό και φιλικό.

Ο ιστότοπος απαγορεύεται αυστηρά:

- μηνύματα που δεν σχετίζονται με το περιεχόμενο του άρθρου ή με το πλαίσιο της συζήτησης
- Προσβολή και απειλές κατά των επισκεπτών του ιστότοπου
- στα σχόλια απαγορεύονται οι εκφράσεις που περιέχουν φρεσκάδα, εξευτελιστική ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υποκίνηση εθνικών συγκρούσεων
- spam, καθώς και η διαφήμιση οποιωνδήποτε αγαθών και υπηρεσιών, άλλων πόρων, μέσων ή γεγονότων που δεν σχετίζονται με το πλαίσιο συζήτησης του άρθρου

Ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και τον ιστότοποπου εσείς και οι άλλοι αναγνώστες έρχονται να μιλήσουν και να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Η διοίκηση του site διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει τα σχόλια ή μέρος των σχολίων, αν δεν συμμορφώνονται με αυτές τις απαιτήσεις.

Αν παραβιάζετε τους κανόνες, μπορείτε να τους δώσετε μια προειδοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια απαγόρευση χωρίς προειδοποίηση. Σε θέματα απαγόρευσης, γράψτε στον διαχειριστή.

Προσβολή διαχειριστές ή συντονιστές τιμωρούνται επίσης απαγόρευση - Σεβαστείτε το έργο κάποιου άλλου.