Θεραπεία οίδημα των φωνητικών χορδών

Με το πρόβλημα μιας φρικτής φωνής ή γεμάτης από αυτόΗ απουσία σίγουρα έπρεπε να αντιμετωπίσει κάθε μία. Προκαλείται από τη φλεγμονή των φωνητικών χορδών. Το φαινόμενο είναι αρκετά δυσάρεστο. Γνωρίζοντας τα κύρια σημεία και τα συμπτώματα της φλεγμονής των φωνητικών χορδών, η θεραπεία για τη νόσο μπορεί να ξεκινήσει έγκαιρα. Αυτό, με τη σειρά του, θα επιταχύνει και θα απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία ανάκαμψης.

Τα κύρια συμπτώματα της φλεγμονής των φωνητικών χορδών

Γενικά, η λαρυγγίτιδα αναπτύσσεται ενάντια στολοιμώξεων και κρυολογήματα. Μερικές φορές η φλεγμονή των φωνητικών κορδονιών είναι αποτέλεσμα χημικού ερεθισμού ή μηχανικής βλάβης. Και για ορισμένους ασθενείς, η λαρυγγίτιδα είναι μια εκδήλωση αλλεργικής αντίδρασης. Η αρνητική κατάσταση του ρινοφάρυγγα επηρεάζεται επίσης από την μη ικανοποιητική κατάσταση του περιβάλλοντος.

Στο σώμα κάθε ασθενούς, η λαρυγγίτιδα εκδηλώνεται με τον δικό της τρόπο. Τα κύρια συμπτώματα της οξείας φλεγμονής των φωνητικών κορδονιών μοιάζουν με αυτό:

 • αυξημένη θερμοκρασία.
 • γενική κακουχία;
 • βήχας (χειρότερο το πρωί)?
 • πονόλαιμο. που προκύπτουν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.
 • ξηρότητα και εφίδρωση στον λαιμό.
 • κραταιότητα;
 • πόνος κατά την κατάποση.
 • δυσκολία στην αναπνοή.
 • γρήγορη κόπωση φωνής.

Σε μερικούς ασθενείς η φλεγμονή αναπτύσσεται με δύσπνοια, κατά την οποία μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πώς να αντιμετωπίσετε τη φλεγμονή των φωνητικών χορδών;

Πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να ανακαλύψουμε, εξαιτίας αυτού που αναπτύχθηκε η φλεγμονή. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να εξαλείψετε την αιτία της νόσου:

 1. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο ασθενής συνιστάται να παραμείνει σιωπηλός και να μην στραγγίξει ξανά τον σύνδεσμο, μιλώντας με ψίθυρο, εάν είναι απαραίτητο.
 2. Είναι πολύ χρήσιμο για λαρυγγίτιδα με ζεστό ρόφημα. Το ιδανικό ποτό είναι το γάλα με βούτυρο και μέλι. Περιβάλλει τους συνδέσμους και προωθεί την ταχεία ανάκαμψη.
 3. Βοηθήστε με χρόνιες φλεγμονές των συμπιεσμάτων θέρμανσης των φωνητικών χορδών. Θα πρέπει να εφαρμόζονται στην περιοχή του λαιμού.
 4. Ευνοϊκά στον λαιμό επηρεάζεται από ξεβγάλματα που βασίζονται σε φασκόμηλο, χαμομήλι, καλέντουλα.
 5. Πολλοί ειδικοί συστήνουν φυσιοθεραπεία.

Θεραπεία της φλεγμονής των φωνητικών κορδονιών με λαϊκές μεθόδους:

 1. Ανάκτηση της φωνής θα βοηθήσει το μέλι που αναμιγνύεται με χυμό καρότου. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την θεραπεία 4-5 φορές την ημέρα.
 2. Χρήσιμο ξέβγαλμα με λαρυγγίτιδα - με βάση την έγχυση φαγόπυρου.
 3. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη φλεγμονή με ακατέργαστους κρόκους αυγού που αναμιγνύονται με βούτυρο.
 4. Για τη θεραπεία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χυμό γογγύλι ή λάχανο.

Σχετικό Λογισμικό