Θάνατος του θώρακα

Ερυσίπελα στο λοβό

Μετά από μια παρακέντηση των αυτιών, πέρασαν 9 μήνες, οι τρύπες δεν είχανΕπούλωσε, μέσα, σχημάτισε μια συμπαγή μπάλα. Μια από αυτές τις ημέρες ο λοβός του δεξιού αυτιού έχει διογκωθεί, έχει κοκκινίσει και άρχισε να γίνεται υγρός και σκληρός. Στην κλινική, ο χειρουργός προσπάθησε να βγάλει τη σφαίρα με βελόνα, δεν συνέβη τίποτα. Είπε ότι άρχισε η ελαστική φλεγμονή. Έχουν γράψει μια αμοξικιλλίνη, νυστατίνη σε 500 mg δύο φορές την ημέρα, αλοιφή λεβομικόλη, uvch και χαλαζία. Αλλά δεν βελτιώνεται, ο λοβός του αυτιού έχει σκληρυνθεί, η ερυθρότητα και το πρήξιμο έχουν πάει πιο μακριά και γύρω από το λαιμό. Τι πρέπει να κάνω; Όπου είναι ακόμη δυνατόν να απευθυνθούν για διαβουλεύσεις, ποιες αναλύσεις είναι απαραίτητο να παραδοθούν; Σας ευχαριστώ

Έχετε ένα αθήρωμα, και απουσίαεπαρκή θεραπεία του αποστήματος άρχισε να αναπτύσσεται με το αποτέλεσμα ή φλέγμονα, ή ερυθηματώδη πρόσωπο (το ένα δεν αποκλείει το άλλο). Χρειάζεται επιθεώρησης, επαρκή διάγνωση και μόνο από τα αποτελέσματά της για να επιλέξετε τις απαραίτητες τακτικές και τον όγκο του. Διεύθυνση σε άλλο χειρουργό, έτσι θα είναι καλύτερα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ 25 Ιανουαρίου 2013 Rita, Αγία Πετρούπολη

Γεια σας και πάλι! Επισκέφτηκε μια διαβούλευση με έναν άλλο ειδικό (lora). Εκείνος που προβλέπονται μου πέφτει unifloks (λοσιόν αυτί) και κρέμα γάλακτος Triderm (από razdrozhenie) levomikol λέγεται ότι δεν είναι πλέον χρήση. Ακόμα κάνω ή κάνω κρύες λοσιόν με ένα αδύναμο διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου. Είναι καλύτερο. Το αυτί σταμάτησε τη φούσκωμα και ο όγκος κοιμόταν λίγο. Αλλά σήμερα στην πολυκλινική του σχετικά με τη διαδικασία UHF κατά λάθος παγιδευτεί το μάτι του χειρούργου. Κοίταξε στο αυτί του και μου είπε να έρθει αύριο στο άνοιγμα της πληγής (το οποίο έχει γίνει ήδη καθυστερημένη) για την εξαγωγή ταλκ. Τι πρέπει να κάνω; Λορ, δήλωσε ότι μέχρι το οίδημα υποχωρεί και η podzazhivet λοβού όχι - δεν μπορεί να κοπεί λοβό του αυτιού. Σας θα είμαι πολύ ευγνώμων για συμβουλές ή συμβούλιο. Σας ευχαριστώ

Καμία από τις χειρουργικές επεμβάσεις επί του παρόντοςκαι δεν υπάρχει αμφιβολία. Η διάγνωση του αστεροειδούς που έχει μολυνθεί δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα αποτελέσει ένδειξη για μια ριζική χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης. Και η ένδειξη για το άνοιγμα του αποστήματος είναι η παρουσία των πυώδους εστίας, η οποία δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στη βάση της εξωτερικής εξέτασης και πρέπει να επιβεβαιωθεί. Γενικά, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο των ενεργειών του χειρουργού σας, με βάση την περιγραφή σας, για να το θέσετε ήπια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 01/27/2013 Krasilnikov Andrey Viktorovich Σαμάρα 0,0 Επικεφαλής του κέντρου. Χειρουργός-φλεβολόγος, διαγνωστικός υπερηχογράφος

Σχετικό Λογισμικό