Οι λοβοί των αυτιών φουσκώνουν

Γεια σας, Πριν από 2 ημέρες σε μένα ο λοβός του αυτιού έχει φλεγμονή, εγκαύματα και πιέζοντας αρχίζει να βλάπτεται ή να είναι άρρωστος · να είναι άρρωστος. εσωτερική χάντρα. Τι πρέπει να κάνω; Σε ποιον γιατρό θα απευθυνθεί; Έχω υποψίες ότι αυτό είναι ένα αθήρωμα, αν και αυτό δεν συνέβη ποτέ πριν. Εάν πρόκειται για αθήρωμα, πρέπει να το διαγράψετε και μπορεί να αφαιρεθεί σε κατάσταση φλεγμονής; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το αφαιρέσετε, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι κορίτσι και θα ήθελα να αποφύγω κάθε είδους ουλές; Βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(Επισκέπτης)Владимир 26 χρονών 09/30/2011 13:58 μμ

Γεια σας, μου κόπηκε ακριβώς πριν από ένα μήναΦωτιά το αθήρωμα κάτω από το αυτί, κοντά στον λοβό. Η κάψουλα βρέθηκε και αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ραφές ραμμένες, μετά από μια εβδομάδα δεν υπήρχε ίχνος αριστερά. Αλλά πρόσφατα άρχισα να παρατηρώ κάτω από τον λοβό ότι το δέρμα είχε εξερευνήσει, και πρήστηκε λίγο, με την αφή μαλακό και προεξέχον, σαν ένα μαξιλάρι, και δεν βλάπτει όταν έχω αγγίξει. Πες μου τι να κάνω; Για τον χειρουργό ή θα περάσει ή θα λάβει χώρα;

Andrey Viktorovich Krasilnikov 10/03/2011 00:11

(Επισκέπτης)Владимир 26 χρονών 10/03/2011 00:23

Ευχαριστώ για την απάντηση, μια μέρα πριν χθες πήγα στο χρέος χειρουργός, άνοιξαν τα πάντα, καθαρίζονται, τώρα είναι τάξη)

Αλλά είστε μη εξουσιοδοτημένος χρήστης.

Αν έχετε εγγραφεί νωρίτερα, τότε "συνδεθείτε" (η φόρμα σύνδεσης στην πάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου). Εάν είστε εδώ για πρώτη φορά, τότε εγγραφείτε.

Αν εγγραφείτε, μπορείτεσυνεχίσει να παρακολουθεί τις απαντήσεις στις θέσεις σας, για να συνεχίσει το διάλογο στα θέματα ενδιαφέροντος με άλλους χρήστες και τους συμβούλους. Επιπλέον, η εγγραφή θα σας επιτρέψει να διεξάγει ιδιωτική συνομιλία με τους συμβούλους και τους άλλους στην περιοχή.

Γράψτε τη γνώμη σας για την ερώτηση, τις απαντήσεις και άλλες απόψεις:

Σχετικό Λογισμικό