Οστεογενές οίδημα των οστών

Οίδημα μυελού των οστών μπορεί να εμφανιστεί λόγω τουδιαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος ή λοίμωξη στο σώμα. Το δοκιδωτό οίδημα του μυελού των οστών είναι μια παθολογική κατάσταση που συμβαίνει ως αποτέλεσμα τραυματικής βλάβης των οστών. Η διαδικασία αύξησης των υγρών που βρίσκονται στον ιστό των οστών δεν είναι η αιτία των προβλημάτων. Αυτή η ειδική κατάσταση προκύπτει ως εκδήλωση της υποκείμενης αιτίας της παθολογίας.

Δοκιδωτό οίδημα του μυελού των οστώνσχετικά με την πιθανή παρουσία σπονδυλικού κατάγματος. Είναι πιθανό ότι υπάρχει απλώς η παρουσία μιας σπονδυλικής μώλωσης που προκάλεσε την εμφάνιση οίδημα, αλλά για να βεβαιωθείτε αξιόπιστα ότι είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό για τη διάγνωση.

Με το δοκιδωτό οίδημα, υπάρχει αύξησητον όγκο του υγρού που περιέχεται στον οστικό ιστό του σώματος. Εκτός από τον τραυματισμό, υπάρχει επίσης μια φλεγμονώδης διαδικασία. Ως σύμπτωμα, τέτοια φαινόμενα, όπως παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος και αναπνοή του ασθενούς, μπορεί να συμβούν. Υπάρχει επίσης επιδείνωση της ανταπόκρισης των μαθητών.

Τα συμπτώματα επίσης εκδηλώνονται με τη μορφή επώδυνηςαισθήσεις κάτω από το σημείο βλάβης. Αν και σε άλλες περιπτώσεις είναι πιθανή η απώλεια οποιασδήποτε ευαισθησίας. Μπορεί να υπάρχει περιορισμένη κίνηση, αίσθηση μούδιασμα στα άκρα και παράλυση. Όσο υψηλότερη είναι η θέση του τραύματος της σπονδυλικής στήλης, τόσο πιο σοβαρές είναι οι βλάβες, η κατάσταση ενός ατόμου είναι πολύ δύσκολη. Ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της ανθρώπινης κατάστασης είναι η συμπίεση των νευρικών κορμών, η οποία συμβαίνει με την ανάπτυξη οίδημα μετά από τραύμα. Τα αντανακλαστικά και κάθε είδους ευαισθησία μπορεί να εξαφανιστούν. Ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να ελέγξει την εκκένωση, οι λειτουργίες των πυελικών οργάνων διαταράσσονται σοβαρά. Στο μέλλον, μπορεί να αναπτυχθεί σπασμός αιμοφόρων αγγείων και μυών. Με την πάροδο του χρόνου, η διόγκωση του νωτιαίου μυελού μειώνεται και οι ιστοί γίνονται πιο ανοιχτοί.

Ο καλύτερος τρόπος διάγνωσης με διόγκωσηο μυελός των οστών θα γίνει υπολογισμένη τομογραφία. Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε το πρόβλημα και να διευκρινίσετε την κατάσταση με τη βοήθεια μιας μελέτης ακτίνων Χ. Ως μια πρόσθετη μέθοδος εξέτασης του ασθενούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού, η οποία είναι απαραίτητη για την αποκάλυψη των παθολογιών των δομών μαλακών ιστών. Μόνο μετά τη διάγνωση, ο εμπειρογνώμονας θα σας πει πώς να θεραπεύσετε το οδοκορυφικό οίδημα του μυελού των οστών. Η αυτοθεραπεία μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Η θεραπεία του δοκιδωτού οίδημα είναι ένα από ταμέρη της γενικής θεραπείας που αποσκοπούν στη θεραπεία της υποκείμενης νόσου. Η θεραπεία είναι μάλλον περίπλοκη. Πρέπει να μειώνει τις πιθανές επιπλοκές του τραυματισμού της σπονδυλικής στήλης. Η θεραπεία μπορεί να είναι φαρμακευτική και χειρουργική.

Η φαρμακευτική θεραπεία είναι σύνθετη, στοη σύνθεσή του περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό διαφορετικών παρασκευασμάτων. Ορισμένες από αυτές έχουν ως στόχο τη μείωση του συνδρόμου πόνου. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται ναρκωτικά αναλγητικά, όπως τραμαδόλη ή κετάνια. Είναι αρκετά αποτελεσματικές. Άλλα φάρμακα αποσκοπούν στη βελτίωση της ροής του αίματος. Μπορεί να είναι τέτοια φάρμακα όπως tntal ή actovegin. Τρία φάρμακα είναι απαραίτητα για την επιτάχυνση του μεταβολισμού στον νευρικό ιστό. Μπορεί να είναι βιταμίνες της ομάδας Β. Για την απομάκρυνση μιας φλεγμονής ορίστε τη λήψη ενός ιωδιούχου καλίου που έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Χειρουργική θεραπεία χρησιμοποιείται στην περίπτωση τουτραυματική διαδικασία, στην οποία υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης θραυσμάτων οστού. Αυτό βοηθά στη μείωση της συμπίεσης, με αποτέλεσμα τον μειωμένο βαθμό οίδημα του νωτιαίου μυελού. Δυστυχώς, δεν μπορούν να θεραπευτούν όλες οι κακώσεις του νωτιαίου μυελού. Στις περιπτώσεις που το οίδημα εξαφανίζεται εντελώς (ως αποτέλεσμα της θεραπείας ή απλά με το χρόνο), είναι ήδη αδύνατο να αποκατασταθούν οι σπασμένες δομές του εγκεφάλου. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράλυσης των άκρων και των παραβιάσεων των πυελικών οργάνων δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Ένα άτομο αναμένεται να έχει αναπηρία.

Εάν, ως αποτέλεσμα του τραύματος, υπάρχει μια προεξοχή μικρού μεγέθους, τότε εκτός από την ιατρική περίθαλψη, τη φυσιοθεραπεία, τη γλουελεξοθεραπεία και ένα σύνολο φυσιοθεραπευτικών ασκήσεων.

Τι προκαλεί αλλεργίες;Τα συμπτώματα και σημεία αρτεμισία η ίδια δεν αποτελεί απειλή για τον άνθρωπο και ο κίνδυνος που περιέχονται στη γύρη των ζιζανίων, έτσι ώστε τα ανθοφόρα φυτά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις. Η περίοδος ανθοφορίας του αρτεμισία έρχεται στο τέλος του Ιουλίου και συνεχίζεται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφέρουν το ένα ή ..

</ li>
 • Η διατήρηση των ΗΠΑ ενός θυρεοειδούς αδένα Τι είναιΑν και ο θυρεοειδής αδένας είναι σε επαφή και το σχήμα του μπορεί να αλλάξει ακόμα και με τα χέρια, δεν είναι τόσο εύκολο να ανιχνεύσουμε ανωμαλίες και την εμφάνιση ενός καρκινικού όγκου. Το θέμα είναι ότι ο καρκίνος του θυρεοειδούς ανήκει σε μη επιθετικούς σχηματισμούς και μπορεί να μην εκδηλωθεί αρκετά.

 • Συμπτώματα του αδενώματος Θεραπεία ενός όγκουΟ θυρεοειδής αδένας είναι το ενδοκρινικό όργανο υπεύθυνο για την παραγωγή ορμονών. Υπό την επίδραση ορισμένων παραγόντων, εμφανίζεται δυσλειτουργία. Υπάρχουν διάφορες ασθένειες. Ένας καλοήθης όγκος του θυρεοειδούς (αδένωμα) είναι ένα από τα αναδυόμενα προβλήματα. Χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη σφραγίδων στους ινώδεις ιστούς του οργάνου. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει αυξημένη παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών. Αυτά είναι τα παράγωγα αμινοξέων της τυροσίνης, η αυξημένη τους ..

 • Το περιεχόμενο του cynomolgus είναι λευκό στη θεραπεία του θυρεοειδούςρίζα του μαστού λευκό πεντάφυλλο στη θεραπεία του θυρεοειδούς Έγχυσης λευκό πεντάφυλλο στη θεραπεία των ασθενειών του θυρεοειδούς Εάν κάποια θυρεοειδούς παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιεί τη μέθοδο της θεραπείας υποκατάστασης με ορμόνες. Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, παρέχεται εκτομή του οργάνου, δηλαδή, χειρουργική επέμβαση. Η επίσημη ιατρική, δυστυχώς, αγνοεί μια άλλη, παλαιά αποδεδειγμένη μέθοδο - ..

 • Ακτινοβολία του θυρεοειδούς αδέναο θυρεοειδής αδένας με ιώδιο Ακτινοβολία του θυρεοειδούς με ραδιενεργό ιώδιο: παρενέργειες Ο θυρεοειδής αδένας είναι υπεύθυνος για πολλές ζωτικές διεργασίες στο ανθρώπινο σώμα. Οι παραβιάσεις στο έργο της οδηγούν σε λειτουργικές βλάβες όλων των οργάνων και συστημάτων. Μια δυσμενή οικολογική κατάσταση και άλλα αρνητικά αποτελέσματα οδηγούν στις ασθένειες αυτού του μικρού αλλά σημαντικού οργάνου. Το πιο σοβαρό ..

  Περιεχόμενα Τύποι θηλωμάτων και περιγραφή Αιτίεςεμφάνιση και εντοπισμός των κονδυλωμάτων που κρέμονται Διάγνωση και θεραπεία Το ανθρώπινο δέρμα είναι ένα αγαπημένο μέρος για την εμφάνιση πολλών σχηματισμών που προκαλούνται από διάφορες αιτίες. Με βάση τις ιατρικές ενδείξεις, οι περισσότεροι από αυτούς είναι όγκοι διαφορετικής ποιότητας, οι οποίοι προκαλούνται από τον ανθρώπινο ιό θηλώματος. Είναι αρκετά δύσκολο να προστατευθείτε από αυτό, ο ιός μεταδίδεται μέσω επαφής. Στην ίδια κατηγορία είναι ..

 • Περιεχόμενα Παραδοσιακοί τρόποι για να ξεφορτωθείτεΑπομάκρυνση των κονδυλωμάτων κονδυλωμάτων φικαρία Όπως είναι γνωστό, κονδυλώματα (θηλώματα) είναι ιικής προέλευσης. Ο ιός τους προκαλεί, δεν μπορεί να εμφανιστεί για μήνες, όταν ένα άτομο είναι υγιές, αλλά με την αποδυνάμωση της ασυλίας, αυξημένη εφίδρωση, πολύ μικρές ρωγμές, που λαμβάνουν ορμονικά αντισυλληπτικά ή άλλες δυσμενείς παράγοντες είναι ενεργοποιημένο, και υπάρχουν κονδυλώματα στο δέρμα. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, όπως ..

 • Συμπτώματα και εκδηλώσεις Θεραπεία του αθηρώματοςΤο αθηρωμα είναι ένας μικρός σχηματισμός στο δέρμα που μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορα μέρη του σώματος. Προκαλούνται από τον ιό του θηλώματος. Συμπτώματα και εκδηλώσεις του αθερώματος στο πίσω μέρος - εκπαίδευση, κατά κανόνα, δευτεροβάθμια. Η εμφάνιση σχετίζεται με την απόφραξη των σμηγματογόνων αγωγών. Ως αποτέλεσμα, σχηματίζεται μία σφράγιση στην ελεύθερη κοιλότητα, η οποία είναι ανεξάρτητη και κινητή. Οι διαστάσεις μπορούν ..

 • Περιεχόμενα Τύποι τηλεργαγεασιών Αιτίεςασθένειες Θεραπεία της παθολογίας Οι αγγειακοί αστερίσκοι στο σώμα είναι η τελαγγειεκτασία, δηλ. τοπική επέκταση των τριχοειδών αγγείων. Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει ως αποτέλεσμα της απώλειας μυϊκού τόνου των αγγείων ή λόγω παραβίασης της ροής του αίματος (αιμοδυναμικές διαταραχές και στασιμότητα). Τις περισσότερες φορές, οι αγγειακοί βλαστοί στο σώμα εμφανίζονται σε ανοικτές περιοχές, αλλά μπορούν να εμφανιστούν σε όλο το σώμα. Τύποι τηλεεγκεφατασίων U ..

 • Τι είναι το δέρμα του αθηρώματος;συμπτώματα Διάγνωση της νόσου Οι αιτίες του ανθρώπινου σώματος είναι ένας ολιστικός μηχανισμός, κάθε στοιχείο του οποίου βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με έναν άλλο. Εάν διαταραχθεί η εργασία ακόμη και ενός οργάνου, μπορεί να εμφανιστεί αποτυχία σε όλο το σώμα. Τι είναι το αθήρωμα του δέρματος Οι ασθένειες του δέρματος προκαλούν πολλά προβλήματα σε ένα άτομο. Αυτό επηρεάζει τόσο το λειτουργικό όσο και το ..

  Πνευματικά δικαιώματα © 2013-2016 "Υγεία και ιατρική"
  Οποιαδήποτε μερική ή πλήρης αντιγραφή των υλικών της ιστοσελίδας http://zdmedic.ru χωρίς τη συγκατάθεση της διοίκησης του site απαγορεύεται!
  Όλα τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα των εταιρειών που χρησιμοποιούνται σε κείμενα είναι ιδιοκτησία των νόμιμων ιδιοκτητών τους.

 • Σχετικό Λογισμικό