Πώς να αφαιρέσετε το πρήξιμο των ποδιών μετά από τραυματισμό

Χειρουργός-φλεβολόγος-λεμφολόγος, χειρουργός της πρώτης κατηγορίας

Τον Ιανουάριο υπήρξε κάταγμα του καλαθιού. σχεδόν 1,5 μήνες το πόδι ήταν σε γύψο. οι μύες και οι τένοντες είναι και οι δύο ξύλινοι και το πόδι είναι οίδημα. τώρα το γόνατό μου λυγίζει λίγο, δεν περπατώ με τα πόδια μου χωρίς ένα δεκανίκι, δεν μετακινώ το υγιές πόδι μου. πείτε μου πώς να αφαιρέσετε την πρήξιμο στο σπίτι και τι να κάνετε με τους μύες του τραυματισμένου ποδιού; ευχαριστώ.

Svetlana, Ουκρανία, 52 χρονών

Σε περίπτωση οίδημα, όπως ο γιατρός φλεβολολόγος μπορώ να σαςσυμβουλεύστε να κάνετε διπλή σάρωση των φλεβών. Συχνά η παθολογία των αγγείων παρεμβαίνει στην ανάκτηση του ποδιού μετά το τραύμα. Και σε όλες τις άλλες ερωτήσεις ο γιατρός του τραυματία θα απαντήσει πιο ποιοτικά. Οι μύες απαιτούν θεραπευτική άσκηση και μασάζ. Αλλά μπορούν να συνιστώνται μόνο με την εξαίρεση της βαθιάς φλεβικής θρόμβωσης.

Με εκτίμηση, Ελένα Μπελλιανίνα.

Γεια σας, Έλενα Ολεγκβανα! Είχα μετά τον τοκετό θρόμβωση πριν από έξι μήνες. Σήμερα πήγα να δω έναν γιατρό, έναν θρόμβο ήδη →

03/26/2013 | Ιρίνα, 29 ετών

Σχετικό Λογισμικό

Σχόλια 1

Σβετλάνα
Σβετλάνα στις 31 Ιουλίου 2016 22:00
Γεια σας, Το όνομά μου είναι Σβετλάνα ...πάτε για τρέξιμο το βράδυ, αποφάσισε να κάνει το φορτίο στα πόδια, πήρε τα βάρη του 1kg και έτρεξε ... το πρωί πρησμένους αστραγάλους και επώδυνη βήμα στα δάχτυλα, τα πόδια σε εγρήγορση και τους αστραγάλους κακό, τι μπορεί να γίνει, πώς να είναι, παρακαλώ να μου πείτε. .