Ανακουφίστε τον πόνο και το πρήξιμο στις κιρσούς

Αν ξέρετε ποιες κιρσώδεις φλέβες είναι μεβαθιά ανατομική άποψη, τα αίτια και το μηχανισμό της εμφάνισης των κιρσών. τότε γίνεται σαφές ότι πρόκειται για μια σχεδόν ανίατη ασθένεια που μπορεί να σταματήσει μόνο χειρουργικά. Πόσο όχι θλιβερό, αλλά αλήθεια. Κατ 'αρχάς, κιρσοί μπορεί να ανησυχούν για μια νεαρή γυναίκα μόνο ως αισθητική, καλλυντικά ελάττωμα, αλλά αργότερα, με την ηλικία, η διαδικασία προχωρά, και υπάρχει οίδημα, πόνος, αίσθημα βάρους στα πόδια, επιπλέον, μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη και θρομβοφλεβίτιδα - θρομβοεμβολής.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι, όμως ο αναγνώστης πρέπει να καταλάβει ότι:

Συντηρητικές μέθοδοι αντιμετώπισης των κιρσών έχουνπου σημαίνει μόνο ως θεραπεία υποστήριξης πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση, καμία κρέμα, καμία αλοιφή, καμία λοσιόν, δεν μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή της πίεσης στις βαθιές φλέβες των κάτω άκρων.

Φορώντας εσώρουχα συμπίεσης με φλεβίτιδα. βέβαια, έχει το θετικό, επαρκώς αποτελεσματικό της αποτέλεσμα, αλλά και μόνο ως προληπτικό μέτρο, να σταματήσει την εξέλιξη των κιρσών και την περαιτέρω εμφάνιση των διασταλμένων φλεβών (βλ. θεραπεία των κιρσών).

Παραλλαγές εξαπάτησης και εξαπάτησης ασθενών με κιρσούς

  • "Personal flebologist" και "no varicose veins"

Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους αναγνώστες μαςΕμείς δεν κατάφερα να sites απάτη προωθούνται διαφημιστικά δίκτυα, το Διαδίκτυο, το οποίο προσφέρει μοναδικές ζάντες με ένα μαγικό τρόπο να ξεφορτωθεί των κιρσών με τις ονομασίες «Προσωπικά phlebologist» και «δεν κιρσών» - αυτή είναι η πραγματική απάτη αφελείς πολίτες. Σε αυτούς τους δίσκους εκτός από τις ασκήσεις με κιρσούς έχουν καμία πληροφορία σχετικά με τη θεραπεία των κιρσών. Πράγματι, απλές ασκήσεις μπορεί να βοηθήσει στη μείωση βάρους στα πόδια, αφαιρέστε το πρήξιμο, αλλά είναι εντελώς δωρεάν για να βρείτε σε οποιοδήποτε χώρο των κιρσών.

  • Θεραπεία των κιρσών με βδέλλες

Η θεραπεία των κιρσών με βδέλλες είναι επίσης η μεγαλύτερηοι γιατροί θεωρούν την τετριμμένη και την εξαπάτηση. Πολλοί ασθενείς δεν γνωρίζουν την ουσία της νόσου, φλεβίτιδα συγχέεται με θρομβοφλεβίτιδα και πιστεύουν ότι το αίμα θα πρέπει να είναι «υγροποίηση» και βδέλλες σε αυτόν τον βοηθήσει με κιρσούς. Αν ένα άτομο έχει θρόμβωση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή φάρμακα που προάγουν την αντιπηκτικά. Μια θεραπεία για βδέλλες κιρσώδεις μπορεί να προωθήσει αλλεργική δερματίτιδα, τροφικών ελκών, τσιμπήματα παραμένουν συχνά μετά σκοτεινές κηλίδες.

  • Ιατρικό προϊόν "Botfort" ή "Varifort"

Η εταιρεία "Υγιής" διαφημίζει ένα ιατρικό προϊόν«Varifort» - πωλούν επίσης καθαρό νερό, στη διαφήμιση αυτού του lzhesredstva μηχανισμών preputany συνάφεια των κιρσών. Η φράση «να εξαλείψει την αιτία των κιρσών - θρόμβους αίματος, θα πρέπει να αφαιρέσετε το θετικό φορτίο από θρόμβους στο αίμα και εκείνων που τους διαλύσει, λόγω των σφαιρικών γυάλινες χάντρες μέσα στην ψηλή μπότα» - δεν είναι άλλο από τις αυταπάτες, δεν θα το όνομα. Θρόμβοι αίματος δεν είναι η αιτία των κιρσών, και αντίστροφα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης κιρσούς, επιπλοκή μπορεί να είναι θρόμβωση, θρόμβους αίματος μερικές φορές σχηματίζουν αλλά χωρίς κιρσούς. Και γυάλινες μπάλες και βιολογική ηλεκτρική ενέργεια στο σώμα έχουν απόλυτα διαφορετικές φυσικές ιδιότητες.

Κρέμες, αλοιφές, λοσιόν - μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο, στο πρήξιμο, αλλά όχι στη μείωση των φλεβών

Το πιο αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο, που βοηθά στην ανακούφιση από την κούραση στα πόδια, μειώνει το πρήξιμο - είναι κάστανο άλογο. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να επιλέξετε μια κρέμα, αλοιφή απόκιρσώδεις φλέβες, επιλέξτε τις θεραπείες που περιλαμβάνουν εκχύλισμα καστανιάς. Εδώ είναι μερικές συνταγές για τη χρήση αυτού του φαρμάκου για τη θεραπεία των κιρσών στις στοές:

  • Τρίψτε όσο το δυνατόν περισσότερο τα φρούτα του καστανιούλιώστε σε εσωτερικό λουτρό χοιρινού κρέατος και προσθέστε ένα μίγμα καστανιάς σε αναλογία 1/1. Αυτή η σύνθεση μπορεί να λιπαίνει τις διατεινόμενες φλέβες και τις κιρσούς.
  • Ξηρά λουλούδια καστανιάς 50 γρ. Ρίξτε 500 κ.εκ. βότκα, επιμένουν 3 εβδομάδες, στραγγίστε. χρήση αυτής της έγχυσης ακολουθεί 2 r / day για 30-40 σταγόνες πριν από τα γεύματα.
  • Καταστρέψτε τους καρπούς του καστανιού, προσθέστε αλκοόλ, από2 βασίζεται σε κύπελλο αλκοόλη 2 κουταλιές καστανιάς επιμένουν 10 ημέρες, κατά καιρούς ανακίνηση, στέλεχος. Πάρτε 20-30 καπάκι. βάμμα 2-3 p / ημέρα, πριν από τα γεύματα, φυσικά 20 ημέρες, στη συνέχεια να σπάσει για 10 ημέρες και επαναλάβετε πάλι την πορεία.

Αυτές είναι οι συνταγές που χρησιμοποιούν οι πρόγονοί μας,όταν δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία μπορεί τώρα να βρεθεί σε πολλές κρέμες. Για παράδειγμα, ιπποκαστανιάς σε διαφορετικές δόσεις σε αυτές τις κρέμες είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε ή στο κατάστημα ή φαρμακείο.

Κρέμα Auchan Καταπραϋντικό- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ποδιών AushanΚαθησυχαστικές, στο πλαίσιο της οποίας έχει λεβάντας και αγριοκαστανιές, την γελοία τιμή που μπορείτε να αγοράσετε σε καταστήματα Auchan, κατά τη γνώμη πολλών, έχει προφανή κατευναστική επίδραση, ανακουφίζει από την κούραση, αίσθημα βάρους στα πόδια, αλλά και πάλι, σημειώνουμε - δεν μπορεί να θεραπεύσει κιρσοί φλέβες, μόνο συμπτωματικά ανακουφίσει την κατάσταση στο τέλος της ημέρας. Το κύριο αποτέλεσμα αυτής της κρέμας είναι η αναισθητοποίηση και η ανύψωση της βαρύτητας, που συμβαίνει λόγω του εκχυλίσματος κάστρου αλόγου.

Κρέμα-βάλσαμο Chaga- Κρέμα ποδιών με καστανιά αλόγου, που πωλούνταιφαρμακεία, οικονομικών μέσων, στο πλαίσιο της οποίας μερικά αποσπάσματα από διάφορα βότανα: εκχυλίσματα πεντάφυλλο, το πράσινο τσάι, Sophora japonica, hellebore και καστανιές άλογο.

Κρέμα Antivaricose, προληπτική, χαλαρωτική - στη σύνθεσηη οποία περιλαμβάνει επίσης καστανιά αλόγου, ταβόλγα και μελισσό. Το Cream-gel παρασκευάζεται σύμφωνα με την αρχική συνταγή της Agafia Ermakova, ενός διάσημου βοτανολόγου της Σιβηρίας. Έχει ένα χαλαρωτικό, μικρό αναλγητικό αποτέλεσμα, χάρη στη συλλογή των φαρμακευτικών βοτάνων. Αυτή η κρέμα απομακρύνει το πρήξιμο των ποδιών το βράδυ, ενισχύει τα τοιχώματα των αγγείων, χρησιμοποιείται ως προληπτικό μέσο για τις κιρσοί.

Venitan - Ένα φάρμακο που περιέχει escinείναι ένα γλυκοσίδιο που λαμβάνεται από τους σπόρους της ίδιας καστανιάς. Έχει πολύ ευεργετική επίδραση στα φλεβικά αγγεία. Χρησιμοποιείται για πόνο, βαρύτητα στα πόδια, με κιρσούς και επίσης για προληπτικούς σκοπούς.

Ασκήσεις για πόδια με κιρσούς

Εάν ένα άτομο έχει κληρονομικήπροδιάθεση για κιρσούς, τις βαριές σωματικές δραστηριότητες, κυρίως άρση βαρών ή σοβαρό άθλημα - αθλήματα δύναμης, ποδηλασία, πατινάζ, σπορ cross-country - θεωρούνται ότι είναι ανεπιθύμητη, διότι είναι πιθανό η ανάπτυξη των κιρσών και των επιπλοκών της στην ενήλικη ζωή.

Κάνετε γυμναστήριο με φλεβίτιδαείναι καλύτερα σε ένα ειδικό εσώρουχο συμπίεσης, το οποίο παράγεται σήμερα με τη μορφή πολύ όμορφων κάλτσες και καλσόν. Οι γιατροί-φλεβολολόγοι συστήνουν έντονα άτομα με διάθεση σε κιρσούς ή μια ήδη υπάρχουσα ασθένεια για τη θεραπεία των κιρσών με τακτική άσκηση θεραπευτικής και προφυλακτικής γυμναστικής, η οποία είναι εύκολη στην πράξη στο σπίτι.

Το προτεινόμενο σύνολο ασκήσεων για τις κιρσοί ήτανπου αναπτύχθηκε από κορυφαίους Ρώσους και ξένους ειδικούς, ειδικά για ασθενείς με κιρσούς, στην καθημερινή εκτέλεση των απλών ασκήσεων - συμπτώματα της φλεβικής ανεπάρκειας στα πόδια μειώνεται, μειώνοντας τον κίνδυνο των επιπλοκών και να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου.

1 Άσκηση - Εκφόρτωση των φλεβών. Σε περίπτωση που αναπνέετε ομοιόμορφα και βαθιά με κλειστά τα μάτια, να χαλαρώσετε, αυτό θα πρέπει να τεθεί κάτω από τα πόδια του μαξιλάρια ή ένα ειδικό ρολό με τα πόδια πάνω από το σώμα στους 20 βαθμούς.

2 Άσκηση - εκτελείται ομαλά, αργά. Είναι επιρρεπείς να συμμετέχουν τα πόδια, πάρτε μια βαθιά ανάσα, καθώς εκπνέετε, λυγίστε το ένα πόδι, τραβήξτε το γόνατό σας προς το στήθος σας. Με την επόμενη έμπνευση, ισιώστε το πόδι σας κάθετα και χαλαρώστε ελαφρά. Η ίδια άσκηση πρέπει να γίνει με το άλλο σκέλος.

3 Άσκηση για φλεβίτιδα. Αυτή η κίνηση είναι εξοικειωμένη με όλους, πρέπει επίσης να γίνει ξαπλωμένη, φαντάζοντας ότι οδηγείτε ένα ποδήλατο, χτυπώντας πετάλια με τα πόδια σας.

4 Άσκηση - Εναλλακτικά ξεμπλοκάρετε και λυγίστε το πόδι προς τα εμπρός, μόνο στην άρθρωση του αστραγάλου.

5 Άσκηση Ξεμπλοκάρετε και διπλώστε τα δάκτυλα εναλλάξ.

6 Άσκηση - Ανυψώστε τα πόδια σας επάνω, ξαπλωμένη στην πλάτη σας, τοποθετήστε τα χέρια σας κατά μήκος του κορμού. Περιστρέψτε τα δύο πόδια ταυτόχρονα, στη συνέχεια, έξω.

7 Άσκηση - Διατηρώντας τις κάλτσες του στο πάτωμα, το περπάτημα επί τόπου.

8 Άσκηση - Τα πόδια μαζί, τα χέρια κατά μήκος του σώματος, σε βαθιά αναπνοή, σιγά-σιγά σηκώνεται στα δάχτυλα των ποδιών σας, κατά την εκπνοή - επιστροφή στην αρχική θέση.

9 Άσκηση - Ξαπλωμένη, λυγίστε τα πόδια σας, μην το κάνετεαποκόπτοντας τα πόδια από το πάτωμα. Ταυτόχρονα, βάλτε τα χέρια σας στους γοφούς σας. Όταν εισπνέετε, σηκώστε την κεφαλή και το σώμα, ενώ τα χέρια γλιστρούν προς τα γόνατα. Με εκπνοή, επιστρέψτε στην αρχική θέση.

10 Η άσκηση είναι ένα ψαλίδι άσκησης σε μια όρθια θέση, αυτό γίνεται ξαπλωμένο, τα χέρια κατά μήκος του κορμού, είναι απαραίτητο να διασχίζουν εναλλάξ τα πόδια, να αναπνέουν ομοιόμορφα.

11 Άσκηση για φλεβίτιδα - Λυγίστε τα πόδια σας στην αγκαλιά σας, που βρίσκεται στην πλάτη σας, μην σκίζετε τα πόδια από το πάτωμα. Με μια αργή εκπνοή, τραβήξτε στο στομάχι και αντίστροφα, με αργή έμπνευση - φουσκώστε το στομάχι.

12 Άσκηση - Τοποθετήστε τα πόδια σας σε μια γωνία 20βαθμούς και που βρίσκεται στην πλάτη του, σφίξτε ένα μικρό μαξιλάρι μεταξύ των ποδιών. Λυγίστε στην κάτω πλάτη σιγά-σιγά εισπνέοντας, ενώ σχίζοντας τους γλουτούς από το κρεβάτι. Κατά την εκπνοή, επιστρέψτε στην αρχική θέση.

13 Άσκηση - Σταθείτε, τα πόδια μαζί, τα χέρια κατά μήκος του σώματος, εισπνεύστε, πάρτε τους ώμους σας πίσω, κατά την εκπνοή - χαλαρώστε τους ώμους σας, χαμηλώστε το κεφάλι σας προς τα εμπρός.

14 Άσκηση - Ξαπλωμένη, πόδια σε γωνία 20 μοιρών. Λυγίστε το ένα πόδι, τραβήξτε το γόνατο προς το στήθος, κούμπωμα χέρια σταματήσει. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά ισιώσει το πόδι, οι βραχίονες ολισθαίνουν στην κνήμη και στο γόνατο σφιχτά τυλιγμένο γύρω από το πόδι. Χαμηλώστε το πόδι, τα χέρια σύρετε στο μηρό. Η ίδια άσκηση για το άλλο σκέλος.

15 Άσκηση - Μετά από μια σειρά ασκήσεων, θα πρέπει να πάρετε ένα ντους αντίθεσης στα πόδια σας. Ένα ρεύμα δροσερού νερού εναλλάσσεται με ζεστό νερό για 5-10 λεπτά.

Το άρθρο είναι χρήσιμο, επίκαιρο. Αλλά κάπως απαισιόδοξες. Αποδεικνύεται ότι αν υπάρχει προδιάθεση για φλεβίτιδα ή ήταν αστέρια, και βγήκε στεφάνια, αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε χειρουργική επέμβαση. Προφύλαξη ή όχι - το αποτέλεσμα είναι ένα. Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι επίσης ένας από τους μύθους. Στο αρχικό στάδιο της μεγάλης σημασίας έχουν καθημερινή άσκηση, κολύμβηση, γυμναστική, τον αποκλεισμό από τη διατροφή των επιβλαβών προϊόντων, λουτρά, ντους Αντίθετα, ένα ένδυμα συμπίεσης, αφεψήματα και αφεψήματα από βότανα, ιδίως, βάσει των καστανιές, φουντουκιές, κρεοπωλείο και άλλα. Φυσικά αλοιφές, ετοιμάζεται στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, ενεργή πρόληψη, και σε όλη τη ζωή. Μπορείτε να ανακτήσετε ή να ελαχιστοποιήσετε τις παθολογικές αλλαγές.

Συμφωνώ, αλλά το γεγονός είναι ότι ελάχιστοι άνθρωποιεφιστά την προσοχή στα αναδυόμενα "αστέρια" και στεφάνια, μέχρι να γίνουν αισθητοί πόνοι ή άλλη ταλαιπωρία. Και κανείς, είμαι σίγουρος, κανείς δεν ασχολείται με την πρόληψη σε νεαρή ηλικία, λουτρά και αφέψημα, φυσικές αλοιφές, γυμναστική κλπ. Όσοι αγαπούν τον εαυτό τους πάρα πολύ και έχουν την πολυτέλεια να αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο στη φροντίδα του σώματός τους - ναι, μπορούν να αναστείλουν τη διαδικασία. Στην αναταραχή της σύγχρονης ζωής του αστικού φιλικίνου - δεν είναι σχεδόν ρεαλιστική, λυπημένη όπως φαίνεται ...

Έχω κιρσώδεις φλέβες μόνο σε ένατο δεξί πόδι είναι ήδη πολύ καιρό από την κληρονομικότητα και τη σκληρή δουλειά που θέλω να probyvat για να περιποιηθεί τον εαυτό μου γιατί εξακολουθεί να μην κάνει κακό και τώρα φοβάμαι ότι το νόημα τουλάχιστον θα είναι;

Προσθέστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Σχετικό Λογισμικό