Όταν το πρήξιμο βγαίνει μετά την αύξηση των χειλιών

Η επέμβαση για την αύξηση του μαστού οφείλεται στο γεγονός ότιμετά από αυτό υπάρχουν οίδημα ιστών στην περιοχή των μαστικών αδένων. Αυτό προκαλεί σε πολλούς ασθενείς που αποφασίζουν για μια τέτοια διαδικασία πολλές ερωτήσεις. Ένας από αυτούς, όταν αυτά τα πρήξιμο πάει μακριά και πώς μπορεί αυτή η διαδικασία να επιταχυνθεί;

Πριν αποφασίσετε για την αύξηση του μαστούείναι σημαντικό για μια γυναίκα να συνειδητοποιήσει ότι τόσο πριν όσο και μετά από αυτήν, η πλήρης υπακοή του ασθενούς στις συστάσεις του ιατρού είναι ζωτικής σημασίας. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφώνεστε με ορισμένους σοβαρούς κανόνες. Επιπλέον, είναι σημαντικό για μια γυναίκα να καταλάβει τι θα κάνει ο γιατρός για να αποφύγει τον φόβο και να προετοιμαστεί συναισθηματικά. Μια πιο λεπτομερής περιγραφή του τρόπου εκτέλεσης της λειτουργίας αύξηση του μαστού στη Μόσχα Μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Λοιπόν, με ποιους κανόνες είναι σημαντικό να ακολουθήσετεδιαδικασίες; Ο πρώτος κανόνας - είναι η συνεχής φορώντας εσώρουχα συμπίεσης. Θα πρέπει να φορεθεί για 4 εβδομάδες όχι μόνο την ημέρα αλλά και τη νύχτα. Γιατί είναι αυτό; Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το στήθος έχει πάρει το σχήμα του. Από φορώντας τα ρούχα θα πρέπει να διακόπτεται σημαντικό να ληφθεί μέριμνα εκ των προτέρων για να αγοράσει περισσότερα από ένα σετ. Αν αποδειχθεί ότι φορώντας εσώρουχα δεν είναι δυνατή (για παράδειγμα, πρέπει να πλένονται), η γυναίκα να βρίσκεται στην πλάτη μου και να περιμένετε να στεγνώσει.

Ο δεύτερος σημαντικός κανόνας που συμβάλλει στη μείωσηοίδημα και επιτάχυνση της επούλωσης των ιστών - είναι συμμόρφωση με το σχετικό καθεστώς ξεκούρασης. Την πρώτη ημέρα που η γυναίκα θα βρίσκεται στην κλινική υπό την επίβλεψη ειδικών, τις επόμενες μέρες είναι καλύτερα να μένει απλά στο σπίτι χωρίς σωματική άσκηση. Για να μειώσετε τον πόνο μετά από χειρουργική επέμβαση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε παυσίπονα που έχουν συνταγογραφηθεί από γιατρό. Εάν το φορτίο είναι, η διόγκωση μπορεί να αυξηθεί και η διαδικασία επούλωσης επιβραδύνεται σημαντικά.

Ένα άλλο σημείο - μετά από οποιαδήποτε χειρουργικήΜην εκθέτετε το σώμα σας σε θερμότητα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε στο μπάνιο ή στην παραλία. Η ανυπακοή σε αυτή την πτυχή οδηγεί επίσης σε αύξηση του οιδήματος και στο γεγονός ότι δεν παραμένουν για πολύ καιρό.

Εάν ακολουθήσετε τις συστάσεις του γιατρού, το πρήξιμο μπορείκρατήστε για περίπου δύο εβδομάδες, και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα αρχίσει να υποχωρεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν αυτό δεν συμβαίνει σε μια γυναίκα, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε χειρουργό που πραγματοποίησε την επέμβαση. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή σοβαρών επιπλοκών και στην έγκαιρη παροχή ιατρικής βοήθειας.

ΚΑΛΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Αυτός ο ιστότοπος θα δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να πάρουν μια εξειδικευμένη διαβούλευση με πολλά χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στην αντιμετώπιση των ακόλουθων ασθενειών:
- κήλη μεσοσπονδύλιων δίσκων,
- εγκεφαλική παράλυση,
- ψωρίαση,
- σακχαρώδης διαβήτης.
- αρθροπάθεια, κ.λπ.
Σουλγκά Νικολάι Βλαντιμιρόβιτς

Παραγγείλετε προϊόντα Artlife στο έδαφος της Ουκρανίας: Συμπληρώματα. λεκιθίνη, μαστίγιο γάτας, ασβέστιο; Καλλυντικά: Probio, Incaps, Λειτουργικά καλλυντικά; βιταμίνες . δημητριακά, σούπες, kissels, γλυκά, τσάι, καφές. μέσα προσωπικής υγιεινής: σαμπουάν, βάλσαμο, πηκτή ξυρίσματος, οδοντόκρεμα.

Επαγγελματική μετάφραση από τα αγγλικά στα ρωσικάδιάφορα θέματα: ιατρικές, τεχνικές, επιστημονικές και τεχνικές, νομικές, οικονομικές, λογοτεχνικές · μετάφραση τραπεζικών εγγράφων και αιτημάτων, πιστοποιητικών, τραγουδιών, ιατρικών προετοιμασιών, ποιημάτων, ποιημάτων, οδηγιών και εγχειριδίων για τη λειτουργία, την τεκμηρίωση και τον εντοπισμό των πόρων του Διαδικτύου.

Σχετικό Λογισμικό