Οίδημα μπύρας

Τις περισσότερες φορές, οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι ένα σύμπτωμαορισμένες ασθένειες των νεφρών, της καρδιάς και άλλων εσωτερικών οργάνων. Λιγότερο συχνά, οι σάκοι κάτω από τα μάτια παρατηρούνται σε υγιείς ανθρώπους. Οι κύριοι λόγοι για την εμφάνιση των σακουλών κάτω από τα μάτια είναι υπερβολική πρόσληψη αλατιού και υγρών, έλλειψη ύπνου, νεφρική νόσο, την καρδιά, θυρεοειδούς, φλεγμονή των ρινικών κόλπων παραρρινοκολπίτιδα et al. Θεραπεία των σακουλών κάτω από τα μάτια εξαρτάται από τα αίτια της εμφάνισής τους, και περιλαμβάνει τη διατροφή, φαρμακευτική αγωγή και τη χειρουργική επέμβαση. Οι σάκοι σχηματίζονται κάτω από τα μάτια οφείλεται σε οίδημα του δέρματος και του υποδόριου ιστού, ή σχετιζόμενη με την ηλικία απώλεια της ελαστικότητας και χαλάρωση του δέρματος. Δεν είναι πάντα ένα σημάδι της νόσου. Η εμφάνιση των σακούλες κάτω από τα μάτια των υγιών ανθρώπων, στις ακόλουθες περιπτώσεις κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων τροφίμων που περιέχουν άλας όπως αλατισμένο ψάρι, τουρσιά, κλπ Αλάτι προάγει την κατακράτηση νερού στο σώμα, και επίσης προκαλεί δίψα.

Αυξημένη περιεκτικότητα σε νερό στο σώμα οδηγεί σεη εμφάνιση οίδημα κάτω από τα μάτια.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ασθένεια, δείτε το άρθρο Όλα για την πυελονεφρίτιδα και τη θεραπεία της. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση σακουλών κάτω από τα μάτια σε περίπτωση που ο χρόνος που διατίθεται για ύπνο είναι μικρότερος από 8 ώρες την ημέρα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συμβάλλει στην κατακράτηση νερού στο σώμα. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μπορούν να εμφανιστούν ακόμη και μετά από μία μόνο χρήση μεγάλων δόσεων αλκοόλ.

Η αύξηση του επιπέδου των οιστρογόνων που παρατηρείταισε όλες τις γυναίκες λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της εμμήνου ρύσεως, προκαλεί κατακράτηση υγρών στο σώμα και εμφάνιση σακουλών κάτω από τα μάτια. Οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα, οι οποίες χάνουν την ελαστικότητα και την ελαστικότητά του, οδηγούν στην εμφάνιση σακουλών κάτω από τα μάτια που δεν σχετίζονται με οίδημα, αλλά προκαλούνται από το πρήξιμο του υποδόριου λίπους κάτω από τα μάτια.

Πρώιμη απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος μπορεί επίσης να είναιλόγω της συχνό εύρημα στην ανοικτή ήλιο, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και κληρονομικές ρευστού faktorami.Izbytok συσσωρεύεται στον λιπώδη ιστό και το υποδόριο λίπος, προκαλώντας την εμφάνιση των σακούλες κάτω από τα μάτια, αύξηση βάρους, αυξημένη υγρασία του δέρματος, κλπ Συνήθως, οι σακούλες κάτω από τα μάτια των υγιών ανθρώπων που δεν συνοδεύονται από άλλα συμπτώματα εμφανίζονται το πρωί, να κρατήσει μερικές ώρες ή όχι περισσότερο από 1-2 ημέρες και εξαφανίζονται από μόνα τους μετά την εξάλειψη των αιτιών. Εάν οι σακούλες κάτω από τα μάτια εμφανίστηκαν ενάντια στα μεταβολές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία, δεν συνδυάζονται με άλλα συμπτώματα, είναι παρόντα το πρωί και το βράδυ και δεν αυξάνονται με το χρόνο. Μερικές φορές σακούλες κάτω από τα μάτια είναι μια συνέπεια, η λεγόμενη κήλη των βλεφάρων - προεξοχή του λιπώδους ιστού κάτω από το δέρμα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι σακούλες κάτω από τα μάτια που παρατηρήθηκαν σε όλη την ημέρα, συχνά σε συνδυασμό με ένα σκούρο χρώμα του δέρματος κάτω από τα μάτια τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, η οποία επιδεινώνει το καλλυντικό ελάττωμα. Η θεραπεία της κήλης του βλεφάρου είναι χειρουργική και συνίσταται στην απομάκρυνση του πλεονάζοντος λιπαρού ιστού κάτω από τα μάτια της βλεφαροπλαστικής. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, αυτές οι λειτουργίες είναι ανώδυνες και δεν αφήνουν ουλές στο δέρμα τους.

Σε περίπτωση που συνοδεύονται σακούλες κάτω από τα μάτιαάλλα συμπτώματα, ή να εμφανίζονται σε άτομα με γνωστή νεφρική νόσο, καρδιακή, του θυρεοειδούς ή άλλα όργανα, είναι απαραίτητο να μάθετε το λόγο για την εμφάνισή τους, αν οι σακούλες κάτω από τα μάτια εμφανίστηκε μια μέρα στην άλλη, σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης ή κατά παράβαση της ούρησης συχνή ούρηση ή μικρές ποσότητα των ούρων, η πιθανή αιτία είναι ένα από τα φλεγμονώδη σπειραματονεφρίτιδας νεφρική νόσο - ένα νεφρό αγγειακής φλεγμονής, τα συμπτώματα που εκδηλώνεται μετά από την εμφάνιση του οιδήματος κάτω g Βασικά, χαμηλότερο πόνο στην πλάτη, συνοδεύεται από αύξηση της αρτηριακής πίεσης πονοκεφάλους, γενική επιδείνωση της υγείας, αυξάνοντας ή μειώνοντας την ποσότητα των ούρων, πυρετό και αίμα στα ούρα. Μάθετε περισσότερα για τα συμπτώματα της σπειραματονεφρίτιδα διαβάστε το άρθρο πάντα για σπειραματονεφρίτιδα και τη θεραπεία της. Πυελονεφρίτιδα - μια φλεγμονή των νεφρών, τα κύρια συμπτώματα είναι πυρετός, πόνος συχνά μονομερή και θόλωση των ούρων. Πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι πιο χαρακτηριστικό του χρόνια πυελονεφρίτιδα, η οποία σηματοδοτεί όχι μόνο την εμφάνιση των σακούλες κάτω από τα μάτια, αλλά και την αύξηση του σωματικού βάρους λόγω κατακράτησης υγρών στο σώμα.

Σχετικό Λογισμικό